Sponsoracties

Sponsorkliks

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van US Handbal. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde.

Het is heel eenvoudig; Op de homepage van US Handbal en hier staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven via sponsorkliks levert US Handbal een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via sponsorkliks US Handbal kan je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de clubkas 1 euro oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3009

Panelwizard

PanelWizard is een onderzoeksbureau dat gebruik maakt van een consumentenpanel. Als panellid wordt er regelmatig om je mening gevraagd over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld over snacks, een nieuwe commercial, de verkiezingen, auto’s, internet, etc. Het gaat hierbij altijd om vragen ten behoeve van marktonderzoek, nooit om verkoop van producten. Wanneer je lid wordt van PanelWizard ontvangt US Handbal Amsterdam direct 1 Euro. Doe dat via deze link.

Voor elke vraag die je daarna beantwoordt tijdens de onderzoeken doneert PanelWizard 10 eurocent aan US Handbal Amsterdam.

Vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Daarnaast kunnen deelnemers van de loterij actief clubs en verenigingen naar eigen keuze steunen en US Handbal is daar één van. Samen met de Nationale Postcode Loterij en de BankGiro Loterij valt de VriendenLoterij onder de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen N.V.

Het is heel eenvoudig; Geef op je persoonlijke pagina van de Vriendenloterij (als je al lid bent van de vriendenloterij) aan dat je US Handbal wilt steunen of wordt lid van vriendenloterij via de sponsorcommissie (sponsorcommissie@ushandbal.nl).

http://www.vriendenloterij.nl/