top of page
  • Redactie

Café Mazzeltof nieuwe sponsor


De SpoCo heeft goede zaken gedaan en meldt een nieuwe sponsor voor US Handbal. Nachtcafé Mazzeltof aan de Ferdinand Bolstraat 40 is per direct toegevoegd als sponsor van de club. Mazzeltof is geen onbekende locatie voor ons. We hebben er dit najaar het openingsfeest georganiseerd en tijdens stapavonden komen we er regelmatig langs.

Om de nieuwe samenwerking luister bij te zetten, gaan we komende vrijdag na afloop van het Walking Dinner met z'n allen langs bij Mazzeltof.

Dat betekent ruim 75 man/vrouw, want zo veel mensen doen dit jaar mee. De organisatoren Una, Amber, Shannon en Edwin zijn tot het laatste moment bezig de 21(!) groepen te voorzien van info over budget, thema's en -vooral- groepswijzigingen. De groepen zelf zijn thans druk met de voorbereidingen om er weer een onvergetelijke UGA van te maken.

De nabedrinking in Mazzeltof start met een kleine attentie voor alle aanwezigen.

Tot vrijdag dus.

bottom of page