Sponsoren

Sponsoren

 Café Brakke

Café Brakke is de hoofdsponsor van US Handbal en is betrokken bij zowel Heren 1 als Dames 1, maar met een hart voor de hele vereniging.

Café Brakke is een bruin buurtcafé in het centrum van Amsterdam met een toeristische inslag, dicht bij het Anne Frankhuis en de Westertoren en de plek voor een drankje en een goed gesprek met onze lokale of internationale gasten, gewoon om gezellig te genieten. Tevens heeft café Brakke een groot terras op het zuiden en is het dé plek voor je (vrijgezellen) feest, receptie, lunch of gewoon voor een drankje en een hapje met vrienden!

Tot ziens in café Brakke, de plek waar je blijft plakke!

Rozengracht 16 in Amsterdam; www.brakkecafe.nl

 

 Muta Sport

Muta Sport, in samenwerking met Hummel sportswear, is dé kledingleverancier van US Handbal, zie onze webshop.

Vakmanschap & Specialisme zijn de kenmerken van Muta Sport die zijn opgedaan uit hun ervaringen in de Teamsport van meer dan 15 jaar. Muta Sport heeft een concept ontwikkeld wat volledig gericht is op de behoefte van de Teamsport. Met meer dan 80 medewerkers is Muta Sport elke dag gedreven en gemotiveerd om het concept te verbeteren in samenwerking met al onze klanten en partners.

Het sportmerk Hummel is gericht op teams en personen waarbij teamgeest en goede energie een centrale rol spelen. Hummel vindt het belangrijk om dicht bij hun partners en klanten te staan en het is hun passie om hun artikelen speciaal te ontwikkelen naar het unieke hummel erfgoed met de kenmerkende lijnen.

Poolsterweg 5 in Leeuwarden; www.mutasport.nl

Bergweidedijk 52 in Deventer; www.hummelsport.nl