top of page

Sponsorkliks

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. En 75% van deze commissie gaat naar het sponsordoel. In dit geval onze club! Je kan van alles kopen via SponsorKliks. Per Thuisbezorgd-bestelling krijgen we een bedrag, maar ga je op vakantie of sluit je een nieuwe zorgverzekering af dan lopen de bedragen heel snel heel hoog op. Het enige wat je hoeft te doen is via deze link naar de website te gaan (of op het SponsorKliks logo klikken op de homepage). En je kan beginnen met shoppen! Voorbeelden van aangesloten winkels zijn: Bol.com, Thuisbezorgd, Mediamarkt, Albert Heijn, Expedia, KLM, Zalando, etc. Consequent gebruik maken van SponsorKliks levert US veel geld op dus zorg dat je bij elke online bestelling even SponsorKliks checkt! (Tip: sla de link op in je browser voor snelle toegang)

Lees hier een uitgebreide uitleg

Panelwizard

Panelwizard is een online vragenformulier waarmee jij per enquête 10 cent voor U.S. verdient en we per vraag 5 cent extra krijgen (en je aanmelding zelf is al 1 euro waard!). Het is een kleine moeite en je steunt de club er ontzettend mee. Als je in aanmerking komt voor een onderzoekje krijg je een mail en dan kan je de vragen invullen wanneer het je uitkomt. Per jaar halen we hier een aardig bedrag mee op doordat zoveel mensen meedoen. Via onderstaande link kan ook jij je aanmelden om Panellid te worden:
https://www.panelwizard.com/word-panellid

VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt goede doelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Daarnaast kunnen deelnemers van de loterij actief clubs en verenigingen naar eigen keuze steunen en US Handbal is daar één van. Zo steunt u én de club en heeft u kans op mooie prijzen!

Lid worden kan via http://www.vriendenloterij.nl/ waarbij u bij uw inschrijving U.S. Handbal kan aanvinken als het goede doel waarvoor u graag wilt meespelen. Bent u al lid van de VriendenLoterij? Dan kan u ook meespelen voor onze club door dit aan te vinken op uw persoonlijke pagina. Dit is een doorlopende actie, maar u kan elk moment uw lidmaatschap geheel vrijblijvend opzeggen. Voor meer informatie over de VriendenLoterij actie houd onze website in de gaten! Vragen? Mail ons!

bottom of page