top of page
Bestuur

Algemeen contactadres: bestuur@ushandbal.nl
 

Ralph WeijdenVoorzitter

voorzitter@ushandbal.nl

De voorzitter is eindverantwoordelijk voor het beleid van de club, zit bestuursvergaderingen en ALV's voor, stuurt de andere bestuursleden aan en heeft contact met andere verenigingen en externe partijen, zoals US Omni, de SSA en de USC. 
 

Kelly van den Broek Vice-Voorzitter

vicevoorzitter@ushandbal.nl

De vice-voorzitter is de scheidsrechtercontactpersoon binnen het bestuur, gaat over het indelen van de externe wedstrijden en het contract met Handbalmasterz.  

Mitzi StemerdinkSecretaris

secretaris@ushandbal.nl

De secretaris is verantwoordelijk voor de ledenadministratie, het notuleren tijdens vergaderingen en de implementatie en naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Antonio Henrique Munhoz Rufino - Penningmeester

penningmeester@ushandbal.nl

De penningmeester is binnen de club verantwoordelijk voor alles wat met financiën te maken heeft. Hierbinnen vallen onder andere het innen van de contributie, het betalen van de zaalhuur, facturen, contracten, het  opmaken van de begroting en het maken van de jaarrekening.  

Mitchell Borst Wedstrijdsecretaris

wedstrijdsecretaris@ushandbal.nl

De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor alles wat met wedstrijden te maken heeft, dus onder andere het op de hoogte zijn van nieuws vanuit het NHV, wedstrijdwijzigingen en de teamindeling. 

 

Rekeninginformatie:
tnv Universitaire Sportvereninging Amsterdam
IBAN: NL07ABNA0596097832
BIC: ABNANL2A

bottom of page