top of page
Vertrouwenspersoon

Onze vertrouwenscontactpersoon is Nikki Donkersloot. 

 

US Handbal wil een goed en veilig sportklimaat, waarbij we grensoverschrijdend gedrag graag willen voorkomen. De vertrouwenscontactpersoon biedt spelers, trainers, vrijwilligers en andere leden de mogelijkheid om in vertrouwen te praten over grensoverschrijdend gedrag. Dat kan gaan over zaken zoals (seksuele) intimidatie, pesten, agressie en discriminatie. De vertrouwenscontactpersoon helpt daarnaast het bestuur om intimidatie in de club te voorkomen. 

 

Meldingen doen of een afspraak maken kan via telefoonnummer 06-20517483 of door een mail te sturen naar trustperson@ushandbal.nl. De vertrouwenscontactpersoon fungeert in eerste instantie als klankbord en kan je helpen met het vinden van een oplossing. Ook kun je natuurlijk direct contact opnemen met het bestuur (bestuur@ushandbal.nl) of de vertrouwenscontactpersonen bij het NHV (vcp@handbal.nl). 

 

Mocht je liever met iemand willen praten die op geen enkele manier verbonden is met US Handbal, dan kun je contact opnemen met het Vertrouwenspunt Sport van het NOC*NSF via 0900-2025590 (ma. t/m vr. van 08.00 tot 20.00 uur) of vertrouwenspuntsport@nocnsf.nl

bottom of page