U.S. Handbal is een club waar veel vrijwilligers zich hard inzetten om er wat gezelligs van te maken. Maar we kunnen niet bestaan zonder particulieren en bedrijven die in ons geloven. Om al onze doelstellingen te kunnen verwezenlijken zijn (sponsor)inkomsten essentieel. Wij willen graag dat onze eerste teams zo hoog mogelijk spelen, maar dit is prijzig en we willen niet dat dit ten koste gaat van andere teams. Trainers(opleidingen), tenues, extra trainingstijd, accommodaties, materiaal en bondskosten zijn onze grootste kostenposten. Het is allemaal belangrijk en daar hebben we uw bijdrage voor nodig, want U.S. Handbal kan het niet alleen! En met ons grote netwerk van young professionals kunnen we wellicht ook iets voor u betekenen!

 

We hebben verschillende vormen van sponsoring. Of u nu een kleine of een grote bijdrage kan leveren, alle beetjes helpen! Kijken wat wij voor elkaar kunnen doen? Klik hier als u namens uw bedrijf wil sponsoren.

 

Betrokken ouder, vriend, kennis, buurman/vrouw? Kijk dan eens hier of Vrienden van US iets voor u is.

Maar ook onze leden zitten niet stil. Door middel van acties zoals Sponsorkliks en Panelwizard proberen we op een ludieke manier geld op te halen voor de club. Meer weten over wat dit inhoudt en hoe jij kan bijdragen? Check de uitleg hier en leer hoe je met weinig moeite gratis kan bijdragen!

Voor sponsoring op maat kan u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via sponsorcommissie@ushandbal.nl.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 by US Handbal. All Rights reserved