top of page
  • Redactie

Herdenkingswedstrijd Roel de Waal Malefijt


Ter nagedachtenis van Roel de Waal Malefijt spelen de heren van US op zaterdag 15 juli een vriendschappelijke wedstrijd tegen zijn oude club EHC. De wedstrijd in de Amstelcampushal begint om 20.30. Daarvoor zal worden stilgestaan bij het verlies van Roel.

We verliezen in Roel niet alleen een getalenteerde en fanatieke handballer, maar vooral een joviaal en zeer betrokken mens. Hij was enkele jaren penningmeester en bestuurslid, en ontfermde zich ook na zijn aftreden nog over het wel en wee van de vereniging, tot grote waardering van ons allemaal. De afgelopen jaren was hij een motiverende trainer voor de heren niet-selectie. Je kon op Roel rekenen, afspraak was afspraak. Daarnaast was hij één van die leden die altijd bleef hangen na de wedstrijd en de training en in was voor een prima avond. Op feesten van US was Roel steevast van de partij en was hij mede gangmaker.

Graag nodigen wij u uit voor de wedstrijd en een drankje na afloop in het café.


bottom of page