top of page
  • Redactie

Bewogen weekend, letterlijk en figuurlijk


Afgelopen weekend stond in het teken van de herdenkingswedstrijd voor Roel. Tegelijkertijd vond het ABHT, Amsterdam Beach Handball Tournament, plaats. Twee totaal verschillende zaken, die tegelijk de kracht van US toonden. De betrokkenheid van de leden bij de wedstrijd voor Roel was hartverwarmend; in totaal waren er ruim 75 mensen aanwezig van beide verenigingen. Roels ouders en vrienden van EHC werden onthaald en welkom geheten zoals het hoorde. De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte, waarna Edwin kort het woord richtte tot de aanwezigen. Roels ouders kregen het ingelijste shirt van Roel overhandigd en een grote foto van Roel die op initiatief van Heren 1 werd getoond. Deze heeft intussene en mooie plek in de kantine van de ACH gekregen.

De teams maakten er een sportieve oefenwedstrijd van, zodat van de nood een deugd werd gemaakt. De nabedrinking was prima. De ouders van Roel bedankten ons voor de ontvangst. We wensen hun langs deze weg nogmaals sterkte bij het verwerken van het verlies van hun zoon.

Op het ABHT deed US vermomd mee als Amsterdam Beach Hanbal bij de dames, terwijl 2 dames de gelederen van AHC '31 versterkten. Er werden geen prijzen gewonnen, omdat het toernooi verliep langs de bekende lijn "er doen 10/15/20 teams mee en aan het eind wint Camelot (Tilburg)". De sfeer was prima, de organisatie van Westsite was uitstekend en het weer werkte mee. Kortom: op naar volgend jaar!


bottom of page