top of page
  • Redactie

Ook Dames 1 is de competitie gestart


De allereerste, officiële wedstrijd werd gespeeld tegen SEW Dames 3. SEW1 speelt eredivisie; helaas net iets te hoog gegrepen voor ons ;-). In de kleedkamer waren we vastbesloten ze een poepje te laten ruiken door lekker op snelheid te gaan spelen, maar helaas misten wij een flitsende start. Nadat we een aantal (onnodige) breaks om onze oren hadden gekregen en SEW hun cirkel te goed kon vinden, werden we na 15 minuten eindelijk wakker en begonnen we na 20 minuten ons eigen spelletje te spelen. Dit resulteerde in een ruststand van 8-12 in ons nadeel.

Na de rust gingen we door met ons eigen spel en werden aan beide kanten doelpunten gescoord. Zeker op de helft van de tweede helft was het spannend en hebben we nog een paar keer gelijk gestaan. Doordat we echter van het begin af aan achter de feiten aan hebben gerend, stond SEW elke keer nét 1 of 2 doelpunten voor en kwamen we daar niet meer overheen. Op het laatst lieten we onze koppies een beetje hangen waardoor het alsnog 20-26 werd. Helaas verloren, maar over het algemeen hebben we het niet slecht gedaan en volgende week gaan we weer vol goede moed van start tegen VOC!

Een side note: het is de week van de scheidsrechters, dus slik allemaal die opmerkingen in en geef onze arbiters een schouderklopje want dat verdienen ze. Bij deze de credits naar K. van Kessel-Lute en S. Bron-Rood die ons gefloten hebben! Ook bedanken wij onze ouders die deze eerste wedstrijd massaal naar de handbal vaardigheden van hun kroost kwamen kijken en hopelijk tot de volgende keer!


bottom of page