top of page
  • Redactie

Dames 1 pakt eerste overwinning


Amsterdam Noord was het decor van onze tweede officiële wedstrijd. VOC3 is een bekende tegenstander die wij al langer in onze poule rond hebben hobbelen en we waren dan ook vastbesloten te gaan winnen. Wij moesten pas om 15.00 uur spelen, maar hebben ons om 12.00 uur al verzameld voor een gezamenlijke lunch en een frisse wandeling in de ongerepte natuur die het terrein rondom VOC rijk is.

Waar we vorige week in onze eerste wedstrijd nog tijd nodig hadden om wakker te worden, kwamen wij nu iets sneller aan ons eigen spel toe. In het begin ging het in de verdediging goed, de aanval liet nog wat te wensen over. Er werd wel een snelle tweede fase gespeeld, maar kansen die er eigenlijk in moesten, werden gemist. Er werd wel gescoord en we stonden de hele tijd voor, maar hoogstaand handbal was het niet per sé. In het laatste deel van de eerste helft ging het beter en we sloten af met een tussenstand van 8-12 in ons voordeel.

De tweede helft zaten we meer in het spel, we speelden lekker door met onze snelle aanval en we bouwden onze voorsprong nog wat verder uit. Het werd uiteindelijk een eindstand van 19-25 dus wij keerden tevreden huiswaarts. Volgende week moeten we om 12.30 uur uit tegen DSS DS2.


bottom of page