top of page
  • Redactie

Reed Dames 1 wel veilig onderweg naar Heemskerk?


Jazeker, volgens de scheidsen was het opletten voor US. Merle verbaasde zich er over. Lees maar.

Dit weekend hadden wij onze tweede uitwedstrijd tegen DSS uit Heemstede Heemskerk (red.). Voor ons een onbekende tegenstander, aangezien zij dit seizoen zijn gepromoveerd en voor het eerst in onze poule stonden. Na een korte (verwarrende) opmerking van onze scheidsrechters over het feit dat wij toch voorzichtig op de snelweg moesten rijden en uit moesten kijken met inhalen (de meiden in de Fiat 500 voelen zich niet aangesproken?!), kon de wedstrijd om 12.30 uur eindelijk beginnen. Best vroeg voor een zondag, maar gelukkig waren wij vanaf de eerste minuut klaarwakker en konden ons snel in ons vertrouwde spelletje vinden. Zo stonden wij na enkele minuten gelijk met 6-1 voor. Wij speelden geconcentreerd verder en konden door druk zetten en onze spelsystemen in te zetten makkelijke doelpunten scoren. Zodoende gingen wij met 8-18 in ons voordeel de kleedkamer in.

In de tweede helft speelden wij ons spelletje gewoon verder en konden we van elke positie scoren. Ook al hadden wij af en toe nog wat moeite met de 3-2-1 dekking, we wisten uiteindelijk toch een paar ballen voor ons te winnen en door een aantal breaks snelle doelpunten te maken. Het werd uiteindelijk 19-35 en dus de tweede overwinning van dit seizoen. Deze week wordt er weer veel getraind met de focus op de volgende wedstrijd tegen KSV, 28 oktober om 19:00 uur in de sporthal De Pijp. Heb je nog geen plannen voor zaterdagavond? Kom ons dan gewoon aanmoedigen! ;-)


bottom of page