top of page
  • Redactie

Dames 1 sleept punt uit het vuur

Loeki meldt

Afgelopen zondag stond onze eerste thuis wedstrijd in de Amstelcampushal tegen Cometas op het programma. Om 14:00 klonk het begin signaal, eerder kon waarschijnlijk niet aangezien onze tegenstander uit het verre Leeuwarden moest komen. Na afgelopen keren net verloren te hebben (tegen de nr.1 van de competitie en een bekerwedstrijd) waren we er op gebrand om te winnen vandaag. Helaas kwamen we niet zo goed uit de startblokken. We misten net wat extra pit om de baas te zijn in het veld. Gelukkig hadden we keepster Hannah die er voor zorgde dat de stand na de eerste helft nog hoop gaf. In de tweede helft werden er andere verdedigende tactieken toegepast die goed werkten én bleef Hannah als een eindbaas keepen. Ook liet aanvoerster Mitch in het veld zien hoe goed ze haar taak uitvoert door in de aanval het team op sleeptouw te nemen en te zorgen voor belangrijke doelpunten. Helaas waren we als team in de aanval niet genoeg 'on fire' om op voorsprong te komen en eindigde de wedstrijd in 22-22.

Komende zaterdagavond spelen we om 19:00 in sporthal de Pijp en kunnen we alle aanmoedigingen goed gebruiken.