top of page
  • Redactie

Zuur verlies voor Dames 1


Dames 1 maakte het spannend in 't Veld. Ilse doet verslag.

Op deze regenachtige zaterdagavond zijn wij afgereisd naar het boerendorpje ’t Veld, waar wij tegen V.Z.V. dames 2 mochten aanvangen. Vol goede moed en met de winst van de week ervoor nog in het achterhoofd begonnen wij aan de wedstrijd. We liepen al meteen uit op VZV tot een verschil van 5 of 6 punten. Er werd soms nog steeds onnodig balverlies geleden, maar het was beter dan de voorgaande wedstrijden en er zaten mooie acties tussen. Gedurende de eerste helft bleven we op voorsprong met een ruststand van 3 punten verschil in ons voordeel (de precieze stand ben ik even kwijt).

Maar we zouden US niet zijn als we het in de tweede helft niet even spannend lieten worden. Het eerste deel ging nog goed, maar daarna liep V.Z.V. op ons in en werd het een hele spannende wedstrijd waarbij het publiek ook op het puntje van de tribune zat. De stand was af en aan gelijk of een minimaal verschil. Helaas scoorde V.Z.V. letterlijk in de laatste seconde waardoor zij uiteindelijk wonnen. Heel zuur en onverdiend voor ons, maar we gaan er in Amsterdam weer volle bak tegenaan tegen Tornado aankomende zondag.


bottom of page