top of page
  • Redactie

Dames 1 wint en krijgt bericht van de sint


Sinterklaas had een boodschap voor dames 1, de pieten doen verslag.

Enthousiast werd zondag bij US Amsterdam dames 1 begonnen, er was namelijk iets leuks voor de meiden verzonnen. De meiden kregen van Sinterklaas een persoonlijk gedicht, waarna iedereen enthousiast en gemotiveerd begon aan haar plicht. Vanaf moment één werd er als team hard gestreden, en hield iedereen zich aan de teamwerkzaamheden. Uiteraard hier en daar wat kleine foutjes, maar daarvoor haalde super keeper Hannah graag haar handen uit de mouwtjes. Er werden een aantal mooie doelpunten getoond, en dat werd door de scheidsrechters ook beloond. De dames zorgde voor een ruime overwinning, met een eindstand 27-19, een échte US killing. De pieten hopen dat de dames deze flow nu gaan vasthouden, en zich niet van een winst tegen de nummer een laten weerhouden. De meiden spelen aankomende zondag om 15.00 uur tegen Zeeburg uit, hopelijk dat de winst dan ook weer zorgt voor een driepunter buit. Meiden ga vooral zo door, roepen alle pieten in koor! Liefs Sinterklaas en zijn pieten! Ps. De pieten willen namens de meiden het publiek bedanken, voor de enthousiaste en motiverende klanken!


bottom of page