top of page
  • Redactie

Five for live! Dames 5 heeft het gezellig

Het was 16 december, een kerstige zaterdagavond in de Pijp. De helft van het team had last van een winterdipje en/of was brak, maar toch wilden we Daan en onszelf weer zo trots mogelijk maken. Op het programma stond HSV, die niet heel hoog stond in het rijtje, maar zoals Daan altijd waarschuwt: “Hoedt u voor onderschatting!”. HSV was nog nergens te vinden voor de wedstrijd, maar gelukkig kwamen ze 10 minuutjes voor het begin rustig binnenwandelen en kon de pot beginnen.

Onder de aanmoediging van ons fantastische publiek ging het eigenlijk allemaal wel soepeltjes en gingen we de rust in met 17-4. De tweede helft waren we toch wat vermoeid, kwam het door het spel van de tegenstander of toch doordat de kater weer inkickte?

Anyway, wedstrijd gewonnen met 28-12, lekker ons doelsaldo opgekrikt. We kunnen meer woorden vuilmaken aan de derde helft, die toch wel veel spannender was bij dames 5 deze avond. De trouwe supporters en ouders van Nikki kregen als eerste een kerstcadeautje deze avond van ons, allebei een eigen US sjaal. En blij dat ze waren! Moeders stond er ongeveer 10 minuten lang mee in de lucht te zwaaien en te joelen en vaders had ‘m gelijk omgedaan en aaide ‘m omdat ie zo heerlijk zacht is.

Na de sjaals gaven we onszelf wat kerstcadeautjes van het geld dat nog over was van teamweekend: pitchers, bittergarnituur en frikandellen in stukjes. En nadat deze naar binnen waren gewerkt in niet meer dan 60 seconden kwam misschien wel het grootste cadeautje van de avond: de naakte mannenkalender. Veel gegil en gegiechel. Toen het einde van de avond naderde, gingen er nog een paar meiden met elkaar logeren en naakt een kussengevecht houden. Het was heel gezellig.