top of page
  • Redactie

Opnieuw naaktkalender door herenselectie


Na het succes van de vorige editie hebben de heren opnieuw een naaktkalender gemaakt. Ray heeft een flink aantal spelers van de selectie geportretteerd.

De foto’s zijn nog mooier en minder verhullend dan op de vorige kalender, die drie jaar geleden werd geschoten. In deze editie zijn maar liefst dertien nieuwe spelers te zien, waaronder een groepsportret van de Spaanse armada.

De verkoop is bedoeld om extra geld op te halen voor Heren 1. Aan spelen in de Eerste Divisie zijn extra kosten verbonden, die de heren op deze manier voor hun rekening nemen. Volgens Jimmy hopen de mannen zo’n 300 exemplaren te verkopen. "Voor de meeste jongens was het een nieuwe ervaring om naakt op de foto te gaan. Maar de foto's zijn prachtig geworden, dus ik vertrouw erop dat alle exemplaren verkocht zullen worden," zegt voorzitter Jimmy, die zelf ook op de kalender staat.

Het eerste exemplaar werd onthuld tijdens het kerstfeest op 16 december. De kalenders werden die avond voor 15 euro verkocht. Ook zijn ze te bestellen via h1.ushandbal@gmail.com. Stuur een mail en die kalender is van jou!


bottom of page