top of page
  • Redactie

Walking Dinner in aantocht


Een groot deel van de leden loopt zich weer warm voor het Walking Dinner. Hét evenement - zo je wilt UGA'tje- waarbij je heel vele nieuwe leden leert kennen uit andere teams. Dat is tegenwoordig steeds noodzakelijker, omdat we met 11 teams en een stevig aantal trainingsleden zo langzaam de grens van 175 seniorenleden hebben bereikt. Die tref je natuurlijk nooit op een trainings-- of competitieavond.

Una, Amber en Edwin hebben onlangs de koppen bij elkaar gestoken. Er is een groepsindeling gemaakt, de thema's zijn verdeeld en de huizen waar gegeten gaat worden zijn na zorgvuldige inspectie geselecteerd. Grote vraag is nu wie het voorrecht heeft om in de voormalige Bijlmerbajes te eten, wie het thema 'Genderneutraal' heeft en wie de stad van West naar Oost moet doorfietsen.

Komende week krijgen alle groepen de nodige informatie. Op 2 februari vindt het allemaal plaats.Traditioneel sluiten we af bij Café Brakke vanaf ongeveer middernacht.

Wil je nog meedoen, meld je dan aan via Facebook op onze besloten US pagina of mail naar één van de organisatoren.


bottom of page