top of page
  • Redactie

Walking Dinner liep weer eens uit de hand


Het is en blijft één van leukste activiteiten van onze club: het Walking Dinner. Dit jaar met ongeveer 70 deelnemers in 18 groepen is er afgelopen vrijdag kriskras door de stad gefietst en heel veel lol gemaakt. De thema's leken voor sommige groepen belangrijker dan het eten. De carnavaleske sfeer was dan ook alom aanwezig. De speciale appgroep leverde binnen 3 uur meer dan 100 foto's op en 42 video's. Die delen we om uiteenlopende redenen niet op de website. Immers, 'what happened during the Walking Dinner, stays within the Walkiing Dinner(group)." De groepen hadden het zó druk met elkaar, dat bij Café Brakke, waar we traditioneel bijeenkomen na afloop, het tot na 01.45 duurde voordat er mensen binnen kwamen.

Thuisblijvers krijgen volgend jaar weer een kans.


bottom of page