top of page
  • Redactie

Dames 5 nog ongeslagen (net als vorig seizoen)

Nikki meldt ons

Het was een gek gezicht zo op de zaterdagavond, een kwartier voordat dames 5 moest spelen, waren alleen Kim en ik aan het warmlopen. De rest van ons team (aka Miranda en Femke) kwamen samen met de rest van dames 6 (props voor Lisanne, Noortje, Esther, Evita en Maike!) na hun wedstrijd aangevlogen om ons bij te staan. Tegenstander van dienst VOS doet nooit aan een warming up en we wisten dat een ietwat sloom spel ons te wachten stond.

Zelfs met deze voorkennis lieten we ons alsnog meeslepen in het langzame spel en we kwamen moeizaam (lees HEEL moeizaam) op gang. In de rust was het 8-7 en we hadden bedacht dat we in de tweede helft maar even over VOS heen gingen vliegen omdat ze sowieso moe gingen worden. Nou, wij werden dus ook moe. We kwamen zelfs achter te staan en alhoewel ieders mindset precies hetzelfde was, namelijk OMG OMG OMG NEE DIT KUNNEN WE NIET VERLIEZEN OMG JEZUS OMG OMG NU WIJ WEER, lukte het ons maar niet om gelijk te komen. Totdat kanjer keepster Kim een penalty stopte en vanaf dat moment letterlijk alles stopte met haar vliegensvlugge voetjes. Toen zagen ook wij de kansen schoon en maakten we in de laatste 5 minuten de gelijkmaker én de winnende goal (12-11!). Iedereen weer 10 jaar ouder geworden en 2 punten meegenomen naar de derde helft. Bij deze een oproep om op zaterdagavond 10 maart allemaal te komen kijken, dan spelen we tegen medekoploper Westsite. Spannond!!!