top of page
  • Redactie

Dames 1 herpakt zich en wint van KSV


Ilse heeft weer een verslag gemaakt

Na een autoritje van drie kwartier kwamen wij vol goede moed aan in Heerhugowaard. Na twee nipt verloren wedstrijden die eigenlijk niet verloren hadden hoeven worden, besloten we dat het roer om moest. Met een positieve mindset en overtuigd van ons eigen kunnen begonnen wij aan de wedstrijd. KSV liep al snel uit naar 5-1, gesteund door hun publiek en een enthousiaste omroeper. Deze keer gooiden wij het roer echter daadwerkelijk om. Aanvallende acties verliepen mooi, onze verdediging zat goed dicht en waar het de afgelopen wedstrijden ontbrak aan de afronding, gingen de ballen deze keer ín het net. Hierdoor gingen wij de rust in met een voorsprong van 11-14. We moesten dit wel volhouden want de vorige keer dat we voorstonden tegen deze meiden, kwamen zij terug tot een gelijkstand. Dat lieten wij ons niet nog een keer gebeuren. Met dezelfde flow als in de eerste helft breidden wij onze voorsprong uit tot 8 punten waarna de scheidsrechters het eindsignaal gaven bij een stand van 19-26. Deze overwinning werd even goed gevierd met goudgele rakkers onder de douche.

Volgende week moeten we om 19.00uur thuis tegen de koploper Geel-Zwart. Komt ons allen aanmoedigen!

Noot van de redactie: in het Noordhollands Dagblad stond het bijgevoegde verslag


bottom of page