top of page
  • Redactie

Het zat Dames 2 niet mee, verlies tegen Vriendschap


Dames 2 verloor zondag helaas nipt van Vriendschap. Vera doet verslag.

Zondag 12 november mochten wij aantreden tegen onze mede Amsterdammers Vriendschap/TOB DS1. Het was rot weer en de meesten moesten door weer en wind richting de sporthal komen, maar dat mocht de pret niet drukken, want (bijna) niemand was brak en we hadden er zin in!

Eric moest nog even een balletje gooien met trainer Joost, dus invalcoach Jet ving ons lief op en maakte de tactiek duidelijk: Van ons jarenlange samenspel zouden wij het niet hoeven te hebben, gezien wij deze keer met een mengelmoesje aantraden (super bedankt DS3!!), dus werd het rennen geblazen. Dit lukte aardig en het was een leuke pot; de keepers (van beide teams) waren in topvorm, de verdediging zat goed dicht, mooie kansen werden gecreëerd, waarna wij de ballen op de keeper of naast het doel gooiden. Balen! Want tsja, om te winnen moet je helaas wel scoren. Misschien lag het aan de bal, misschien aan het feit dat de meesten niet brak waren of misschien hadden we gewoon onze dag niet? Hoe dan ook, de wedstrijd werd nipt verloren: 16 -13.

Het schijnt dat we later op de avond vele malen lekkerder spelen dan zo vroeg op zondag. Kom dus vooral kijken hoe wij aankomende zaterdag wel die ballen in het doel rammen! 18 november 21:30 in sporthal de Pijp (lekker laat, daarna bier!).

Liefs, DS2


bottom of page