top of page
  • Redactie

Laatste competitiewedstrijden komend weekend in het teken van oprichter US


Voor je het weet is de zaalcompetitie al weer afgelopen en gaan we ons opmaken voor de zomer. Het beachhandbal staat voor de deur, maar eerst nog een spetterend laatste thuisweekend in sporthal De Pijp. Morgenavond staan er 5 wedstrijden op het programma. Dat is op zich al voldoende reden om te komen, maar er zijn extra redenen om te komen. Ten eerste kan heren 2 bij winst mogelijk opgaan voor een promotiewedstrijd. Ten tweede komen er flink wat dames van de kampioensteams kijken en kunnen we dus met hen het glas heffen. Ten derde staat DJ ROX achter de draaitafel na afloop van de wedstrijden. Maar de belangrijkste reden is de komst van een speciale gast: oprichter van US Handbal in de jaren '50 PROF DR ARNOLD HEERTJE komt samen met zijn familie de wedstrijd van de Ringostars om 19u bezoeken. Hij is onlangs 84 jaar geworden en wil dat graag vieren met ons. Er zijn speciale outfits besteld, nestor Herman (gisteren 71 geworden) zal een speech geven en na afloop gaan we met zn allen op de foto. Een mooie nabedrinking ligt in het verschiet.

Iedereen is uitgenodigd en we rekenen op een volle bak.


bottom of page