top of page
  • Redactie

Heren 2 stelt tweede plek veilig, Arnold Heertje is 84


Wat kan er op één avond toch veel gedenkwaardigs gebeuren. Afgelopen zaterdag bijvoorbeeld. Vijf wedstrijden in De Pijp en elk met een eigen mooi verhaal. Dames 2 kon kampioen worden als nr. 1 Westsite zou verliezen (gebeurde niet, dus 2e). Heren 4 won ein-de-lijk een wedstrijd dit seizoen, de laatste kans werd met beide handen gegrepen en de vreugde was groot. De Ringostars zetten de 84e verjaardag van oprichter Arnold Heertje luister bij door in speciale sirts te spelen onder het toeziend oog van de familie Heertje. Men was onder de indruk van het spel en onze mooie sport in het bijzonder. Na afloop op de foto. Helaas wel verlies voor de Stars....

En dan de hoogtepunten: Dames 1 trad aan tegen Zeeburg, dat bij winst aan kop zou blijven. Maar zoals vaker deze competitie was US de scherprechter in de Hoofdklasse E: opnieuw vond de koploper zijn Waterloo tegen US. Een spannende, nerveuze pot handbal eindigde in 21-20 voor US.

De laatste wedstrijd was die van Heren 2. dat moest winnen (of gelijkspelen) van Lotus om als 2e te eindigen. Even leek het spannend te worden, maar nadat US2 na 10 min gas gaf, werd een verschil van 5 gemaakt en was het bekeken. Lotus werd zoekgespeeld en werkelijk alles lukte van de heren. Met maar liefst 31-12 werd Lotus afgeserveerd/ Mooie shirts trouwens heren!

Dat er daarna nog tot in de late uurtjes is gefeest moge duidelijk zijn. Uw redacteur maakte dat niet meer mee...


bottom of page