top of page
  • Redactie

Dames 1 sluit het seizoen goed af


Waar de rest van US allang klaar was met de competitie en uitgebreid op het terras zat te genieten van een handbalvrij weekend, het zonnetje en een heerlijk koud biertje, speelde Dames 1 zaterdagavond 7 April haar laatste wedstrijd in Akersloot tegen Meervogels. Daar aangekomen was de jaarlijkse handbalshow in volle gang. Een sporthal vol met rondrennende handbaljeugd en een gezellige kantine waar meezingmuziek uit de luidsprekers galmde waren op ons aan het wachten. We waren vrij vroeg dus konden nog even van het spektakel genieten. Toen alle kids het veld geruimd hadden, hadden wij nog voldoende tijd om warm te lopen waarna we ieder afzonderlijk met een pupil aan onze hand al zwaaiend en grijnzend in een spotlight het veld op mochten lopen. Sommige meisjes zaten al in een groeispurt en sommigen bleven wat achter ;-). Over de wedstrijd zelf zal ik niet teveel uitweiden. Meervogels ging vliegend van start (4-1) om vervolgens al snel hun voorsprong uit handen te geven, waarna US die zich niet meer liet ontglippen. Met een 25-31 zege in onze tassen verlieten wij uiteindelijk de sporthal en Akersloot en keerden tevreden huiswaarts. Nog blijer werden wij van het bericht dat we toch nog in de top 3 zijn geëindigd! Doordat SEW (de nummer 3) twee punten heeft laten liggen omdat zij illegale spelers hadden laten meedoen, streefden wij hun voorbij tot een heerlijke derde plek. Verdiend en volgend jaar gaan wij nog harder knallen. Adios en tot volgend seizoen!


bottom of page