top of page
  • Redactie

US richting Groningen voor legendarisch CT-toernooi


Met een goed vertegenwoordigde club reisde US Handbal ook dit jaar weer af naar het Cirkeltijgers toernooi in Grunn. Ondanks dat er geen treinen reden op het traject dit weekend, wist iedereen op een of andere manier aan te komen bij de ACLO! Het weekend kon beginnen…

Na een nacht vol feesten en weinig slaap werden alle deelnemers wakker gemaakt met een nummertje van System of a Down en heerlijk fel brandende lampen. Vooral handig voor de heren van US want die moesten om 9:00 uur ’s ochtends al het veld op voor hun eerste wedstrijd. De dames moedigden ze ondertussen aan waardoor de eerste winst binnen was! Terwijl onze mannen moeite hadden om andere wedstrijden te winnen, ging het de meiden vrij gemakkelijk af om elke wedstrijd met winst af te sluiten. Het weer zat ook mee dit weekend, ideaal voor een potje beachvolleybal tussen de wedstrijden door. De barbecue werd aan het eind van de middag aangestoken waardoor de voorbereidingen voor de zaterdagavond waren begonnen. Het thema voor het feest luidde “Back in the Game” en als gevolg hadden Lisa en Loeki het geniale idee om als de Sims verkleed te gaan! Iedereen werd aan het werk gezet om de iconische diamant in elkaar te knutselen en de verkleedkist ging open. Ralph had zijn legeroutfits mee voor de club en ook typetjes als Magere Hein en de dief waren present. Toen US aankwam op het feest was er nog niemand, maar toen het later voller werd had iedereen de tijd van zijn leven.

De volgende ochtend werden de teams wakker gemaakt door een iets vriendelijker muziekje van The Lion King, maar met nog steeds te fel licht voor de meeste mensen. Waar onze jongens maar twee wedstrijden hoefden te spelen omdat de finale niet meer haalbaar was, gingen de US dames voor de eerste plek. Ze hadden het vandaag iets lastiger in de halve finale en de finale, maar geen team kon tippen aan het niveau van US. Uiteindelijk wonnen ze het toernooi en werd onze Amber gekroond tot speelster van het toernooi!

Met de eerste plek voor de dames, de Sims outfits en vooral veel gezelligheid was het een zeer geslaagd weekend!


bottom of page