top of page
  • Redactie

Even voorstellen: Vera, onze nieuwe vice-voorzitter


Tijdens de ALV zijn twee nieuwe dames toegetreden tot het bestuur. Vera neemt de taken van Ellen over. Voor wie Vera nog niet zo goed kent, this is her!

Welke functie in het bestuur ga je op je nemen? Ik zal de functie als vice-voorzitter op mij nemen. Dit houdt in dat ik alle interne- en externe wedstrijdtaken indeel, zoals scheidsrechterszaken en de wedstrijdtafel. Daarnaast ben ik contactpersoon voor onze scheidsrechters in spe. Lijkt het jou leuk om een paar keer per jaar wedstrijden te fluiten voor de club? Dan kan je gratis de cursus volgen!

Hoe ziet je US-carriere eruit? 3 jaar geleden begon ik mijn US-carrière als DS4 speelster en StuCo lid, waarna ik de smaak goed te pakken had; ik bleef in DS4Bier en verzorgde de vrijdag training van DS6/7. Afgelopen seizoen speelde ik in DS2 en ben ik langzaamaan het bestuur ingerold. Hierdoor heb ik met (bijna) iedereen binnen de vereniging kennis mogen maken, super leuk!

Naast handbal doe ik... op dit moment vooral afstuderen als bewegingswetenschapper. Maar het liefst sport ik of drink ik bier (of beiden). Eigenlijk geniet ik van alles zolang ik in goed gezelschap ben! O en ik houd ook erg van eten.

Beste tip van je voorganger? Don't worry, be happy

Favoriete night-out met US gaat naar…? Alle nachten die eindigden met het optreden van de politie

Favoriete US-activiteit ever? Walking Dinner! Alle US-leden verkleed + lekker eten en drinken. Ik kan me niets beters inbeelden.

Meest memorabele wedstrijd die je hebt gespeeld? Kampioenswedstrijd dames4bier: 34 – 9 #swallalala

Tijdens de bestuursvergadering eten we…? Culinaire hoogstandjes! Met chefkoks als Ilse en Ellen eet je lekkerder dan in menig restaurant Eet je een keer mee?

24 uur met? Geer en Goor - lekkor lachon!!

Chupitos of Surprise Bar? Chupitos – je weet dat je een top weekend gehad hebt wanneer de rest van de week alles naar tabasco smaakt

Bier of Gin Tonic? BIERRRR


bottom of page