top of page
  • Redactie

Dames 1 verslaat VOC 3


English version below.

Zondag 28 oktober mocht dames 1 voor de eerste keer in deze competitie in de Amstel Campushal spelen. De wedstrijd werd gespeeld tegen VOC dames 3, een team dat bij US bekent staat om haar sluwe spel. In de eerste helft kwam US niet helemaal lekker opgang. Desondanks ging US na de eerste helft met een schamele 11-9 de rust in. We konden beter! Hebben wij ons de eerste helft laten meeslepen in hun spel? Of hadden wij onze dag niet? Tijdens de teambespreking werd wel duidelijk dat wij simpelweg slecht speelden. Ballen werden niet in de handen gespeeld, we liepen elkaar in de weg en het tempo was te traag. Dit kon en moest beter en dit werd in de tweede helft dan ook laten zien. De afstandsschoten werden door Ilse en Kim weer uit de kast gehaald, Merle en Silke liepen een aantal breaks en er werd weer op tempo gespeeld. Ook onze keepster Lisa heeft een aantal mooie reddingen gedaan. Dit leidde tot een eindstand van 26-19.

English

Sunday, the 28th of October, the first team played in Amstel Campushal for the first time in this competition. This game was against VOC ladies 3, a team which is known for its cunning game. In the first half US did not start quite well. Nevertheless, US reached the break with a poor 11-9. We could do better! Have we let them make the game? Or did we not have our day? During the team discussion it became clear that we simply played badly. Balls were not caught, we ran into each other and the pace was too slow. This could and should be better and this was shown in the second half. Ilse and Kim showed their well-known shots from distance, Merle and Silke scored numerous breaks and US played again on pace. Our keeper Lisa has also done some nice saves. This led to a final score of 26-19.


bottom of page