top of page
  • Redactie

Dames 1 begint seizoen met klinkende overwinning


De eerste competitie wedstrijd van het jaar is gespeeld! In de Waardergolf in Heerhugowaard trad US dames 1 aan tegen Tornado dames 1, een team dat wij nog kenden van vorig jaar, maar dan iets anders samengesteld. Wij kwamen wat moeizaam op gang, maar kregen al snel de overhand in deze wedstrijd. Door simpel druk zetten en goed samenspel liepen we steeds meer uit tot een ruststand van 5-16 in ons voordeel.

In de tweede helft ging het iets minder goed. We maakten veel technische fouten en het feit dat Tornado één van ons vast zette zorgde maar soms voor gaten en opeenvolgende benutte kansen. Toch sloten wij de wedstrijd af met een klinkende overwinning van 10-26. Toch een fijn begin! We hopen jullie aanstaande zaterdag te zien bij onze eerste thuiswedstrijd in de Pijp om 20.15 uur tegen Westlandia.


bottom of page