top of page
  • Redactie

De Stuco stelt zich voor!


De dames van onze studentencommissie stellen zich voor. En niet onbelangrijk, ze zoeken nog testosteron!

Suuz: Is een van de goaltijgers, rent soepel naar de fiets toe, maar als ze de turn tricks laat zien als ze een klein slokje heeft, met een noodvaart valt ze over de bagagedrager op de stoeprand. Zelfs Muis kan net zo hoog springen maar door haar geniale kuiten landt ze perfect op de stoeprand zonder iets te breken. Suuz is altijd aanwezig bij de feesten en partijen waar ze graag showt wat ze in de Noordoostpolder heeft geleerd, namelijk zuipen. Legendarische uitspraak: dit fb-bericht langer dan die hond. Welkom Suuz bij stuco.

DJ: Op het trainingsweekend werd 1x geroepen dat iemand de dance battle moest winnen van dames 2. Voordat de dames van 2 met hun ogen konden knipperen vlogen er twee schuddende kadetten door de ruimte, zelfs Muis stond met beide voeten en handen tegen een muur aan ‘ik doe hier niet aan mee’. Gelukkig was Marloes na 6 verschillende drankjes niet te beroerd om een poging te wagen, maar moest snel de weg terug inzetten omdat DJ haar 6 verschillende dekker skills vuurde op Marloes. Klein detail: het huis stond te trillen.

Legendarisch uitspraak: Wat is lopen?

Welkom DJ bij stuco.

Amber: Is een goaltijger die uit het oooh zo bekende HHW de Noord komt net als Muis (bedankt voor deze funfact), dan weet je het wel. In de Noord wordt nog meer gezopen dan dat Muis aan kan, zelfs onder de douche is zij al zo ver voor qua bier dat niemand haar kan inhalen. Suuz gooide alweer een legendarische uitspraak tijdens deze voorstelronde over dat Amber al een onoverbrugbare voorsprong had. Oftewel niet meer in te halen, zei ze tegen Muis die het spoor bijster was / volledig bijster op het gebied van bierzuipen. Zelfs met 1 lens kijkt zij de ballen het/de goal uit hier kwamen de loser dyslecten niet uit.

Muis: Wij leerden jou beter kennen tijdens het basket-schieten voor pitcher met de basketballers. Hoezo omni gericht, now about you omni bestuur?? Hiernaast kan niemand tegen jouw stef stuntpiloot skills, jij hoeft namelijk nog geen pedaal te raken om een betonblok omver te rijden. Daarnaast kun jij als geen ander gooien, ook al mis je het/de goal regelmatig. Maar een cup raken tijdens een potje bierpingpong is geen probleem. Bodyshots zijn jou favoriete dansmoves, jij geeft die show op de bar ondanks dat de beveiliger onderweg is om je te halen. Jouw organisatieskills zijn wonderbaarlijk maar geen match in een Makro, zo’n pas koop je over voor minimaal 100,- wie biedt meer. Trainingsweekenden zijn Legend-ary en LIT. Legendarische uitspraak: Whats going on 6-0 5-1 I don't know whats going on.

Suus: Laten we het hebben over onze rietneger. Zo blank als maar kan, houdt van kaas. Onze legendarische linkerhoekspeler. Na meerdere nek/...../lies blessures opeens, zonder sportactiviteit op komen zetten, is Suus ineens totaal uitgeschakeld en komt ze niet meer trainen. Maar ze is wel altijd aanwezig tijdens de wedstrijden waarna ze prima een adje gestrekt doet onder de douche. Haar familie komt op z'n tijd een wedstrijdje meepakken in Amsterdam. Haar broertjes kunnen legendarische uitspraken leveren over de tegenpartij, zoals Likkie. Daarnaast was haar mams niet zo blij toen ze op de bank begon tijdens het trainingsweekend, ze had het namelijk wel allemaal geregeld. Tijdens de avond in de Leren Lampe in Raalte heeft Suus zich ijzersterk vastgehouden aan het hek waarna ze twerkend aan het podium hing. Ook stiekem achter de bar kruipen en zeggen dat ze 6 jaar barervaring heeft (op boerderij de ballen op Ameland) en voor het hele team bier te tappen, daar heeft niemand een probleem mee. 5 meter achterstevoren van de trap naar beneden glijden is geen probleem, volgend jaar doet ze mee aan Ter Land, Ter Zee en in de Lucht. Als laatste is Suus ook een topbeveiliger, ze heeft de wc’s veilig gesteld, dank daarvoor. Einde. Welkom Suus. Legendarische uitspraak: ik hoef niet meer warm te lopen, ik ben al heet.

Dit was Stuco. Wij zoeken nog testosteron. Iemand heeft vast ooit een nummertje gehosseld van een van ons, dus wees geen poes en app even. Groet ons.


bottom of page