top of page
  • Redactie

Dames 2 gaat er weer voor!


De redactie was wat laat met plaatsen, waarvoor excuses. Fe doet verslag.

Met een uur extra slaaptijd en een fris begin van een koude winterperiode begon dames 2 aan de voorbereiding voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Tegenstander: ROAC DS2.

Nadat we het een jaartje moesten missen, galmde nu Rox’ opzwepende muziek opnieuw door de kleedkamer. Omkleden en warmlopen om vervolgens op creatieve wijze door onze fijne nieuwe coaches Raldi en Isi opgepept te worden voor de wedstrijd (voor details, vraag Shannon)! We begonnen sterk; de verdediging stond stevig en in de aanval wisten we onze rust te bewaren, hetgeen leidde tot mooi samenspel dat in de rust zorgde voor een ruime voorsprong. Gedurende de tweede helft begon onze gretigheid naar de bal zich helaas uit te betalen in een aantal tegendoelpunten gemaakt door ROAC. Gelukkig mocht dat de spirit niet drukken. De krachtige voorbereiding van mijn teamleden door hard te trainen op het trainingsweekend en van mijzelf door noodles te eten in Vietnam wierp direct zijn vruchten af in een overtuigende winst van 27 tegen 14 (lees: 3,5 week niet trainen maar wel een basisplaats, dank daarvoor Vera). Wanneer iedereen scoort (Suus, jouw tijd komt nog wel), onze newbies Marloes en Babette al helemaal zijn ingeburgerd en de teamspirit leidt tot lachende gezichten weet je dat het goed zit. Wij zijn klaar voor een nieuw seizoen, dames 2 voor (k-woord)!!!


bottom of page