top of page
  • Redactie

Oud-US'er Afran debuteert als kinderboekenschrijver


Zo vlak voor de feestdagen verschijnen er tal van nieuwe boeken. De auteurs maken een rondje langs de velden: DWDD, Pauw en RTL Late Night ontvangen opvallend veel schrijvers deze weken. Wie ze niet vragen is de debutant van het jaar: ons oud-lid Afran Groenewoud. Sinds hij enkele jaren terug met vrouw en kinderen naar Wieringerwaard toog en zijn handbalschoenen aan de wilgen hing, heeft hij zich onder meer toegelegd op het schrijven. Meer bepaald op het schrijven van kinderboeken. Zijn eerste pennevrucht komt op 15 november a.s. uit en wordt feestelijk gepresenteerd in dé boekhandel van de Kop van Noord-Holland: Plukker te Schagen.

Nu snappen we dat niet iedereen kan afreizen naar Schagen (4x/uur IC, dus prima te doen hoor) ivm de donderdagtrainingen, dus heeft Afran een mooie actie in het leven geroepen: voor ieder exemplaar van zijn boek 'Stinkende Windjes' dat je koopt via zijn site www.afrangroenewoud.nl krijgt US €1,50 in de verenigingskas gestort.

Studerende US'ers kopen dit boek voor hun nichtjes of neefjes. De Ringostars en de Oma's tippen de Sint voor hun kroost. Een snelle telling leert dat zij samen meer dan 25 nakomelingen hebben intussen, dus de verwachtingen zijn hooggespannen.


bottom of page