top of page
  • Redactie

(Een nogal laat) nagekomen verslag....


De redactie trekt het boetekleed aan: onderstaand verslag had 2 weken geleden al geplaatst moeten worden. We zetten het hierbij recht.

Zondag 28 oktober mocht dames 1 voor de eerste keer in deze competitie in de Amstel Campushal spelen. De wedstrijd werd gespeeld tegen VOC dames 3, een team dat bij US bekent staat om haar sluwe spel. In de eerste helft kwam US niet helemaal lekker opgang. Desondanks ging US na de eerste helft met een schamele 11-9 de rust in. We konden beter! Hebben wij ons de eerste helft laten meeslepen in hun spel? Of hadden wij onze dag niet? Tijdens de teambespreking werd wel duidelijk dat wij simpelweg slecht speelden. Ballen werden niet in de handen gespeeld, we liepen elkaar in de weg en het tempo was te traag. Dit kon en moest beter. In de tweede helft lieten we dat dan ook zien. De afstandsschoten werden door Ilse en Kim weer uit de kast gehaald, Merle en Silke liepen een aantal breaks en er werd op tempo gespeeld. Ook onze keepster Lisa heeft een aantal mooie reddingen gedaan. Dit leidde tot een eindstand van 26-19.


bottom of page