top of page
  • Redactie

Dames 1 gaat door met winnen!


Dames 1 speelde uit tegen KSV in Heerhugowaard.

Na een voorspoedige tocht naar Heerhugowaard mochten wij aantreden tegen KSV. Wij waren lekker op tijd en hadden er al een flinke warming-up opzitten, mede vanwege uitloop van de wedstrijd ervoor. KSV bleek in het vorige seizoen nog een lastige tegenstander te zijn, dus we waren erop gebrand te winnen. Daardoor werd enthousiast en met een goede motivatie begonnen aan de wedstrijd. Dit enthousiasme was gelijk te zien aan de mooie acties. Wij bouwden onze aanvallen rustig en simpel op en wachtten de kansen af, waardoor we al snel uitliepen tot een verschil van 5 punten. Ook verdedigend stonden we stevig. Daardoor gingen we de rust in met 9-12 in ons voordeel.

US zou echter US niet zijn als we het niet weer spannend wisten te maken. KSV kwam terug tot een 11-12, maar dat was het dichtst bij dat ze die wedstrijd kwamen. Mede door een regen aan twee minuten bleven er 2 á 3 doelpunten tussen zitten, maar we lieten ons niet uit het veld slaan. De laatste 10 minuten wisten we uit te lopen tot 21-28 winst. Punten in de tas mee naar huis!

Volgende week staat de nummer 4 VVW DS2 op het programma om 19.00 uur in de Pijp. Jullie support wordt gewaardeerd!


bottom of page