top of page
  • Redactie

Dames 5 moest even op gang komen, maar daarna kwam het helemaal goed


Dames 5 mocht op deze koude zondag op de vroege morgen afreizen naar UUUUU. Supporters Jan en Sjan (zie foto) vulden de tribune. Ex-coach Daan had z'n sportschoenen weer voor ons uit het stof getrokken om ons te coachen naar de overwinning. De eerste helft begon weer als classic dames 5, even rustig inkomen. Het was immers pas 11 uur 's ochtends. De eerste 6 minuten moesten we dealen met een 1-0 achterstand en een spel zo traag als dikke stront door een trechter. Na die 6 minuten waren we er ons weer bewust van dat we aan het handballen waren en gingen we ons eigen spelletje spelen. We gingen de rust in met 2-11. Zoals altijd begon onze tweede helft weer wat matig waardoor zij 2 doelpunten inliepen. Wij weer wakker, en daar gingen we hoor: mooie druk, golven, systemen, snelheid, Femke die de ballen met zichzelf erbij in gooide. Mooi teamspel wat we hebben beloond met een 7-22 winst en een heerlijke traktatie van Yvonne. Een sportieve wedstrijd met een goede scheids.Wil je ons ook zien shinen en samen met Jan en Sjan ons aanmoedigen? Kom dan zaterdag 1 december om 21:30 naar sporthal De Pijp!


bottom of page