top of page
  • Redactie

Grote belangstelling voor US naaktkalender


Dat de dames van US een naaktkalender hebben gemaakt, dat kun je haast niet gemist hebben. Net als de heren vorig jaar, kregen de meiden aandacht van lokale, regionale én landelijke media. We hebben het voor je op een rij gezet. Ook geïnteresseerd? Koop zaterdag een exemplaar of bestel vast online in de webshop.

Om te beginnen: de dames waren met een filmpje te zien in RTL Late Night met Twan Huys. Co-host Lex vertelde over de kalender en gast Roy Donders vroeg zich af hoe oud onze meiden eigenlijk zijn! En o ja, viking Harald kwam ook nog even in beeld.

Bekijk het fragment hier op de site van RTL Late Night of via onderstaand filmpje.

En kijk de dames shinen op Telegraaf.nl. Bekijk het filmpje hier.

Hannah was te horen bij Radio Noord-Holland.


bottom of page