top of page
  • Redactie

Dames 5 maakte het spannend (voor de fans)

Dames 5 had een fandag en ze speelden ook nog eens tegen de nummer 2. Wat was het spannend!

16 december, het was een mistige zondag. Maar voor dames 5 was het heel helder wat er vandaag gebeuren moest: WINNEN! Want het was niet zo maar een wedstrijd: het was namelijk fandag. Met een volle tribune begonnen we wat zenuwachtig aan de wedstrijd en dat was te merken het eerste kwartier. We stonden op een gegeven moment zelfs met vier punten achter en we waren niet scherp met afronden. De lat was wel goed ingeschoten. Vlak voor de rust kwamen we gelukkig weer wat terug tot 9-11. In de rust bedachten we weer dat er wat SPICE in moest komen. We moesten en zouden winnen! De tweede helft ging gelijk op, steeds 2 punten voor, gelijk en weer terug, maar we bleven strijden als een team. De laatste paar minuten waren een chaos, maar gelukkig hield Trimpie d'r hoofd cool bij de penalty in de laatste minuut en wonnen we de wedstrijd met 21-20. Duizendmaal dank naar ons fantastische publiek <3