top of page
  • Redactie

Dit is onze nieuwe penningmeester Nikki


Sinds de vorige ALV is Nikki onze nieuwe penningmeester. Voor wie haar nog niet zo goed kent, this is her!

Hoe ziet je US-carrière eruit? Dit is m’n derde jaar bij US en tevens derde jaar in Dames five for life! M’n eerste jaar heb ik in de StuCo gezeten, m’n tweede jaar bij de TC en nu dus penningmeester in het bestuur! O ja en ook in te huren als Nikki DarkDitch voor al je dagelijkse US-vlogs.

Naast handbal doe ik... Een pre-master in Sociale Psychologie, ik geef les op het vmbo en mbo over omgaan met geld en ik geef trainingen aan bestuurlijk actieve studenten. En ik houd heel erg van festivals in de zomer en feestjes waar je vunzig kunt dansen/schuren!

Als penningmeester ga ik… Het saldo van onze clubkas aan het eind van het jaar net zo groen laten zijn als onze shirts.

Beste tip van je voorganger? Keihard zijn en nee zeggen.

Favoriete dansnummer? Alles van Sean Paul uiteraard.

Hoe zorg je ervoor dat je altijd supporters op de tribune hebt? Behalve de goede locatie doorgeven, hoef ik er niet zo veel voor te doen, m’n lieve ouders zijn er elke wedstrijd bij :)

Mijn challenge voor 2019? Meer rust nemen voor mezelf en blijven doen wat ik leuk en belangrijk vind!

’s Nachts kun je me wakker maken voor… Kip. Maar ik ben nu vega, dus doe maar een mooie zonsopgang. Of als het tijd is om op vakantie te gaan.

24 uur met? Baby geitjes.

Daan of Arlette? Dit is gemeen.

Chupitos of Surprise Bar? Liever allebei niet, maar als ik echt moet kiezen dan Chupitos voor de shotjes met vuur.


bottom of page