top of page
  • Redactie

Dames 5 blijft ongeslagen


Op de zonnige zondagochtend vertrokken we naar Baarn met onze ouders Jan en Sjan. Slechts 1 wissel, maar fit als hoentjes en fris want niemand brak (toch?) begonnen we aan de wedstrijd. De scheids gaf al aan bij het groeten dat we lekker door moesten gaan want hij zou niet snel fluiten. Nou, dat heeft hij zeker waar gemaakt. Wakker waren we toch nog niet helemaal blijkbaar, want we kwamen in de eerste paar minuten al 4-1 achter. Even de spice herpakt en we kwamen terug tot 6-6, maar gingen helaas de rust in met 9-7. Toen moest de knop om, we konden en zouden dit gewoon winnen! Nog meer spice toevoegen resulteerde in mooie breaks van Maaike, een professionele tackle van Nikki, fijne saves van Kim en mooie goals die kwamen vanuit team effort. Elkaar coachend hielden we het dicht in de verdediging en bereikten we een voorsprong van 4 punten die we niet meer hebben weggegeven. Met een 17-22 winst gingen we terug naar Amsterdam, woehoe!! Nog steeds onverslagen bovenaan het rijtje. Wil je ons zien shinen/vechten/spicen? Kom dan zaterdag om half 8 kijken in de Pijp!


bottom of page