top of page
  • Redactie

US zoekt voorzitter en vicevoorzitter


Na hun harde werk in het bestuur hebben Jimmy en Vera besloten om het stokje over te dragen. US is daarom op naar een nieuwe:

- Voorzitter

- Vicevoorzitter

Als voorzitter ben je het gezicht van de club. Je weet wat er speelt binnen de vereniging, houdt overzicht en zorgt dat de andere bestuursleden hun taken goed kunnen uitvoeren. Daarnaast onderhoud je contact met het algemeen bestuur van US en andere partijen.

Als vicevoorzitter ben je, naast algemene bestuurstaken, verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met scheidsrechters- en wedstrijdtafelzaken. Je verdeelt de taken onder de teams en zorgt dat mensen een scheidsrechterdiploma kunnen halen.

Naast deze taken is het vooral enorm gezellig in het bestuur, je leert de ins & outs van de club kennen en je doet ervaring op (ook nog eens goed voor je cv!)

Wil je meer weten? Vraag het dan vooral aan Jimmy of Vera. Mailen mag ook naar voorzitter@ushandbal.nl of vicevoorzitter@ushandbal.nl. En kom vooral eens meekijken tijdens een bestuursvergadering!

Ben je enthousiast over het bestuur, maar zie je deze functie(s) net niet zitten. Dan kunnen we altijd praten over een interne ruil.

MODECOMMISSIE Ook de modecommissie zoekt aanvulling! Wil je er, samen met Raldi, voor zorgen dat iedereen er netjes bijloopt? De modecommissie geeft aan het begin van het seizoen de tenues uit en neemt ze aan het eind van het jaar weer in. Je checkt of alles er nog goed uitziet en zorgt eventueel dat het gerepareerd wordt. Daarnaast hou je in de gaten welk team wel weer toe is aan een nieuw kloffie.

Interesse? Laat het weten aan een van de bestuursleden of mail naar voorzitter@ushandbal.nl


bottom of page