top of page
  • Redactie

Ja hoor, Dames 2 speelt weer als vanouds


Ondanks dat misten wij een deel van onze delegatie misten, vertrokken we met twee wissels op zondagochtend naar Leiden. Met frisse moed en vooral vol mooie verhalen over het grootse Walking Dinner begon onze voorbereiding. Onze spieren waren goed warm, een van de voordelen van een kleedkamer waarin het 32° graden is. Helaas bleek de hal ook een hoog subtropisch zwemparadijs-gehalte te hebben. Iets waar we in de eerste helft even aan moesten wennen. Een matige 2 punten voorsprong met de rust deed ons echter niet schrikken.

De tweede helft waren we een ware lean mean power machine. Breaks over het hele veld, bourbons die eidden tot gegarandeerde doelpunten, snelheid waar de tegenstander niet van terug had en bovenal een verdediging waarin wij een stapje extra deden en elkaar bijvielen. En met Muis die nu, drie dagen later, eindelijk kan bijkomen van de opbouwster tegenover haar.

Wij houden ons aan deze spirit vast! Komende weken geen wedstrijden, maar wél een teamweekend en maximale concentratie. Wat mij betreft een succesrecept voor de laatste drie wedstrijden, waarin Dames 2 nog alles te winnen heeft. Vandaar dat wij alvast een oproep willen doen aan jullie als onze achterban: op zondag 17 maart spelen wij in Sporthallen Zuid tegen de nummer twee WeHave. Wij kunnen jullie support zeker gebruiken! Dus zet in je agenda, neem je Amsterdamse oma en je blokfluit mee, want we kunnen al het lawaai gebruiken! Schreeuw ons 17 maart om 11.45 naar het K

-woord!


bottom of page