top of page
  • Redactie

Nienke (D4) getrouwd!


Hoe gaat het toch met dames 4, AKA De Oma's? Welnu, heel goed! Zoals we gewend zijn van ze spelen ze om het kampioenschap in hun klasse, maar promoveren ze niet. Tussendoor hebben ze het druk met carriere, kinderen en reizen. Zo is Mara bezig zich in Guatamala in het zweet te fietsen voor het goede doel. Ilse zit in India voor medicalchecksforchildren.org en zo kunnen we even doorgaan.

Nienke echter, en dan bedoelen we Nienke Inja, niet te verwarren met de andere twee die bij US rondlopen, zit gewoon in Nederland. En zij is gisteren getrouwd. Dat was bij intimi natuurlijk bekend en dus kreeg de redactie enkele foto's toegestuurd. Dank je wel daarvoor Josine!

Nu ze getrouwd is, verwachten wij niet anders dan dat Nienke in de voetsporen treedt van de andere (O)Ma's.....

Oh ja: op 23 maart kunnen de dames kampioen worden! Alle support is welkom bij hun wedstrijd in sporthal De Pijp om 20.15. Tot dan.

Nienke was de bruid!


bottom of page