top of page
  • Redactie

Kaf verslaat Koren


Onder toeziend oog van trainsters Una en Amber, trad heren 4 -gecoached door Chrissie- gisteren aan tegen HMS 3 voor een potje zomeravondhandbal. Leuke sfeer, geen gedoe en uiteindelijk winst voor heren 4. So far so good.

Maar daarna gebeurde het: het Koren daagde het Kaf uit voor een oefenpotje van 20 minuten. De handschoen werd opgepakt door het Kaf. Met een uitblinkende Bas onder lat probeerde o.a. Robin het vanaf 7 meter, maar hij faalde ('er zit geen plak op de bal' was z'n slappe excuus). Zo af en toe vloog er een bal in, maar het Kaf deed dat een stuk beter. En dus wonnen ze met 8-5. Eigenlijk best logisch.

Een jaar noeste trainingsarbeid betaalde zich uit. Una en Amber (en enkele andere dames) zagen dat het goed was.

Het Kaf tijdens een training eerder dit seizoen


bottom of page