top of page
  • Redactie

Maaike for Vice President!


Dinsdag is de ALV! Dit is onze kandidaat vice-voorzitter Maaike Ruijter.

Hoe ziet je US-carrière eruit?

Deze is nog erg kort! Ik zit nog maar een klein jaartje bij US en heb het afgelopen seizoen in het mega gezellige dames vijf gespeeld. Nu zit ik in de commissie voor het GNSK en binnenkort dus als vicevoorzitter in het bestuur.

Naast handbal doe ik...

Nog de studie Sportkunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel ben ik druk bezig met de laatste loodjes en hoop ik binnenkort af te studeren. Verder pas ik twee keer in de week op en geniet ik vooral nog even van mijn vrije (studenten)tijd. Ik pak graag een feestje mee en ben altijd in voor een avondje gezellig eten met vriendinnen.

Ik word vicevoorzitter omdat…

Ik het leuk vind om mijzelf nuttig te maken, zeker voor iets waar ik het onwijs naar mijn zin heb.

Beste tip van je voorganger?

Vooral niet te lief zijn.

’s Nachts kun je me wakker maken voor…

Een lekker bord vol met carpaccio

Amsterdam of Burgerbrug?

Voor nu natuurlijk Amsterdam! Maar wie weet keer ik ooit nog terug naar mijn kleine gehuchtje.

Harry Potter of Lord of the Rings?

Eigenlijk beide absoluut niet, maar als ik moet kiezen zou ik eerder voor Harry Potter gaan. Ik maak mij hier sowieso niet geliefd mee oeps!

Matthijs de Ligt of Frenkie de Jong?

Oeh lastige, maar ik denk toch Frenkie de Jong.

Favoriete karaokenummer?

De klassieker ‘Unwritten’ van Natasha Bedingfield, altijd goed.

Lobje over de keeper of stuit tussen de benen door?

Een stuit tussen de benen is dan toch wel mijn favoriet! Voor een lobje over de keeper mag ik nog wel even oefenen.


bottom of page