top of page
  • Redactie

Team Groen wint mixtoernooi


De traditie om het handbalseizoen te eindigen met een mixtoernooi werd gisteren in ere hersteld. Shannon en Amber pakten de handschoen op en organiseerden in de tropische hitte een mooi toernooitje. Dames en heren van alle teams door elkaar staat garant voor een hoop lol. En er viel veel te beleven: vliegertjes, keepers die 7-meter worpen namen, vrij voor open goal een meter naast schieten, lobjes vanaf de middenlijn. Kortom: het was weer memorabel.

Team Groen wist alle wedstrijdjes te winnen en was daar uiteraard heel blij mee.

Bijna iedereen schoof na afloop door naar de bar, waar het bier bijzonder goed smaakte. Vanochtend stond uw redacteur op met een houten kop!

Op 6 juli nog een eindfeest (BBQ en pubquiz in Sportcafe Zuid) en dan is het zomerstop.

bottom of page