top of page
  • Redactie

Onze secretaris Miranda stelt zich voor


Sinds deze zomer is Miranda onze secretaris. Ze stelt zich even voor.

Hoe ziet je US carrière eruit?

Dit wordt mijn vierde seizoen bij US. Ik begon in dames 6, het jaar daarop in dames 5 (waar we kampioen werden) en vorig jaar in dames 3. Sinds juli dit jaar ben ik secretaris.

Naast handbal doe ik..

Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de master Gezondheidswetenschappen. In de tussentijd heb ik gewerkt en ben ik voor 2 maanden op reis geweest naar Vietnam en Maleisië. Nu ben ik weer terug in Nederland en op zoek naar een nieuwe baan.

Amsterdam of Akersloot?

Ik ben geboren in Akersloot en woon sinds 5 jaar in Amsterdam. Hoewel ik het een fijn dorp vond om op te groeien, zou ik toch niet meer terug willen. Ik denk niet dat ik voor altijd in Amsterdam blijf, maar voor nu vind ik het heel fijn wonen.

Fietsen of metro vanuit Noord?

Vroeger fietste ik altijd overal naar toe voor de activiteiten van US, maar dit is veel minder geworden door de komst van de Noord-Zuid lijn. Het is voor mij nu een stuk makkelijker en sneller om in de stad te komen. Tijdens een sinterklaasavond met dames 6 was mijn surprise het GVB pontje, maar ik denk dat dit jaar een metro toepasselijker zou zijn.

Hele wedstrijd de beste speler van het veld en verliezen of hele wedstrijd op de bank en winnen?

Als ik naar een wedstrijd kom, wil ik handballen en niet de hele wedstrijd op de bank zitten. Dan ga ik liever een team omlaag, zodat ik meer kans op speeltijd heb. Winnen vind ik ook belangrijk en ik ben bereid om op de bank te zitten als iemand anders op dat moment beter speelt, maar niet de hele wedstrijd!

Zomer of winter?

Zomer!

Film of boek?

Film. Ten slotte kan ik gratis naar de film omdat ik bij de bioscoop werk, dus dat gebeurt vaker dan dat ik een boek lees.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?

Zes jaar terug heb ik een parachutesprong gedaan op Texel. Dit zou ik graag nog eens over willen doen.


bottom of page