top of page
  • Redactie

We zoeken een nieuwe wedstrijdsecretaris!Hi allen,

Ik heb besloten mijn stokje als wedstrijdsecretaris door te geven. Na anderhalf jaar flink betrokken te zijn geweest bij het reilen en zeilen van de club, wordt het tijd voor nieuwe uitdagingen.

Wil je weleens weten wat er allemaal gebeurd bij de club en ook jouw steentje bijdragen? Dan is een bestuursfunctie uitermate geschikt voor jou =). Mijn functie als wedstrijdsecretaris is heel goed te doen! Vooral vóór en aan de start van het seizoen ben je bezig met het indelen van de wedstrijden en teams. Verder komen daar wedstrijdwijzigingen, contact met het NHV, overleg met de aanvoerders en de zaalhuur bij kijken. Ook werk je nauw samen met de Technische Commissie.

Naast deze taken is het vooral heel gezellig om in een bestuur te zitten, andere leden beter te leren kennen en overal van op de hoogte te zijn. En je leert er ontzettend veel van!

Wil je meer weten? Mail (wedstrijdsecretaris@ushandbal.nl), bel of vraag het me vooral! Je kunt ook altijd eens komen meekijken tijdens een bestuursvergadering.

Groetjes, Ilse


bottom of page