top of page
  • Redactie

Dames 1 pakt overwinning tegen Westlandia

Eindelijk heeft dames 1 een staaltje teamwork laten zien afgelopen zondag! Ons seizoen is wat stroef op gang gekomen vanwege een flinke teamwissel en een matige voorbereiding zonder coach, maar in deze wedstrijd tegen Westlandia hebben we laten zien wat we kunnen.

De wedstrijd begon een paar minuten later omdat de scheidsrechter er nog niet was, maar gelukkig hielp John van der Zwaan ons uit de brand door zich vliegensvlug in zijn scheidsrechtersoutfit te hijsen en de wedstrijd te redden.

De eerste minuten kwamen wij meteen uit de startblokken en bereikten wij met leuk samenspel en een sterke verdediging een ruststand van 17-14. Dit zetten wij in de tweede helft door en dat resulteerde in een eindstand van 25-21. We hebben de wedstrijd niet uit handen gegeven, waren 60 minuten lang aan de leiding en iedereen heeft laten zien wat zij in haar mars heeft. Een extra pluim voor Maxime, die met een matig aantal uurtjes slaap haar debuut als afstandsschutter heeft gemaakt.

Vaker blijven hangen in de kantine op donderdag, dames (#teambonding#geenvalsebeloftes#tattoos) ;-).