top of page
  • Redactie

Help US de herfst door!

De herfstmaanden komen er weer aan, een mooi moment voor de sponsorcommissie om alle initiatieven weer eens onder de aandacht te brengen.

US Handbal sjaal
Wil jij ook een mooie US-sjaal?

De club steunen en korting krijgen op je teambijdrage? Lever een Vriend van U.S. (VvUS) aan en krijg €10 korting per aangeleverde VvUS! De VvUS (€50 p/j) krijgt o.a. twee keer per jaar een nieuwsbrief en komt op de website in de VvUS-galerij te staan!

Lekker lui bestellen via Thuisbezorgd tijdens het regenachtige weer? Vergeet niet om gebruik te maken van Sponsorkliks. Per bestelling gaat er een klein bedrag naar de club. Sinterklaascadeautjes bestellen via CoolBlue, Bol.com of een andere webshop? Nog even lekker op vakantie? (KLM, Booking.com, Hotels.com). Nieuwe verzekering? Vergeet hier ook Sponsorkliks niet. U.S. heeft al meer dan €2000 opgehaald via Sponsorkliks. Een eenvoudige manier om je steentje bij te dragen, zonder dat het je iets kost!

Ben jij op zoek naar zo’n kekke US outfit? In samenwerking met HandbalShop hebben we een speciale US collectie, te bestellen via de verenigingsshop. Buiten de korting bedrukt Handbalshop ook nog gratis het U.S. logo op je kleding, tel uit je winst! Op zoek naar een US sjaal? (10 €) Mail ons!

i2i, de sponsor van dames 3, is op zoek naar nieuwe collega’s. Heb jij interesse in de gezondheidssector en ben je analytisch ingesteld? Er zijn meerdere vacatures, waaronder projectmanagers, data scientists en data warehouse developers. Nog niet toe aan een grote-mensen-baan? i2i is ook op zoek naar een werkstudent!

Het eeuwenoude Panelwizard, wie kent het niet?! Panelwizard is een online vragenformulier waarbij jij per vraag 10 cent voor U.S. verdient (en je aanmelding is zelfs al 1 euro waard!!). Het is een kleine moeite en je steunt de club er ontzettend mee! Dus meld je snel aan!


Kusjes,

de SpoCo

Comments


bottom of page