top of page
  • edwinraap

Ringostars naar Friesland

Met het klimmen der jaren komen de kinderen en wil je niet meer je hele weekend in het teken stellen van handbal. Daarom spelen de Ringostars rustig hun wedstrijdjes op afdelingsniveau. Dat komt misschien ook omdat ze niet goed genoeg meer zijn.

En dan ineens zit de Friese Handbalcombinatie uit Stiens in de poule. Dat was even schrikken, want het betekende dat er even 150km heen en 150km terug moest worden gereden. Afgelopen zaterdag was het zover. Na wat geregel met Heren 1-sponsor LEBO mochten we de bus meenemen en zo togen 9 spelers naar Stiens. Twee debutanten (Marcel en Koen) erbij, te laat vertrekken, onderweg even tanken en Simon oppikken in de Wieringermeer: alle ingrediënten dus om onvoorbereid aan te start te verschijnen.

Welnu, dat klopte.

Maar de Stars hebben in het begin van het seizoen wel vaker last van een goede tweede helft, zodat een en ander nog tijdig kon worden rechtgebreid. Het promotiespook is dus nog levensgroot aanwezig. We hopen het rond de Kerst effectief te hebben weggejaagd. Maar je weet het nooit met de Ringostars.

Zaterdag de burenruzie tegen Aristos 3. Weet je nu al dat je zaterdagavond dorst hebt, kom dan vooral naar sporthal De Pijp.


Comments


bottom of page